رشته مديريت منابع خاك

رسالت ما جلب اعتماد و رضایت شماست

 1705 بازدید
 1398/03/08

خدمات مشاوره انجام پایان نامه، پروپوزال و مقاله ارشد و دکتری | رایان تزیز در رشته مديريت منابع خاك

مشاوره پایان نامه ارشد و دکتری رشته مدیریت منابع خاک


 از مهمترین مزایای موسسه "رایان پژوهان پارسه"، ارتباط مستقیم دانشجو با محقق است. بر خلاف کلیه موسسات فعال در زمینه مشاوره و آموزش پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، این موسسه دانشجوی محترم را به صورت مستقیم به استاد متصل می نماید. کلیه سوالات دانشجویان بدون واسطه موسسه و در هر ساعتی از شبانه روز توسط محققین رشته مدیریت منابع خاک از برترین دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای کشور، پاسخ داده می شود.
انجام پایان نامه و طرح تحقیق دوره کارشناسی ارشد و دکتری امری زمانبر و بسیار مهم در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته مدیریت منابع خاک می باشد. برای بسیاری از دانشجویان و اساتید رشته مدیریت منابع خاک، ارائه موضوعات در این سطح همواره چالش بر انگیز است. رشته مدیریت منابع خاک یکی از رشته های مهم کشاورزی است که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است. مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت منابع خاک. از این رو دپارتمان پژوهشی علوم کشاورزی "رایان پژوهان پارسه" با به کارگیری اساتید مجرب، متعهد و متخصص خدمات مشاوره و آموزش انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت منابع خاک را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد.

 

مديريت منابع خاك

خاک به عنوان منبع طبيعي تجديد ناپذير، سرمايه ملي و بستر حيات در معرض تخريب بسياري قرار گرفته است. سرعت رشد جمعيت جهان با نسبت 1.8 درصد در هر سال و متعاقب آن ناآگاهي و عدم مديريت مناسب با توجه به توزيع نامتعادل منابع خاک در کره زمين، تلاش انسان به منظور دستيابي به انواع مواد غذايي و محصولات کشاورزي، محدوديت موجود در منابع خاک و سرانه زمين و ... اين تخريب و هدر رفت را تشديد نموده است. در کل دنيا، 562 ميليون هکتار از اراضي کشاورزي و 685 ميليون هکتار از زمين هاي مرتعي تحت تخريب شديد خاک قرار دارند. 75 درصد هدررفت خاک در جهان بر اثر فرسايش آبي، 83 درصد بر اثر فرسايش بادي، 90 درصد تخريب شيميايي و 60 درصد تخريب فيزيکي بوده که بيشترين تخريب خاک در کشورهاي در حال توسعه مي باشد. آلودگي خاک ناشي از دفن زايدات شهري - صنعتي، شور شدن خاک بر اثر مصرف نامعقول کود ها، شخم هاي نامناسب زراعي، از دست رفتن جنگل ها و پوشش هاي گياهي، نامناسب بودن سيستم هاي آبياري و … از عوامل عمده تخريب خاک به شمار مي روند. بيابان زايي در زمين هاي خشک و نيمه خشک که کشورمان نيز جزو آن ها محسوب مي شود به وقوع مي پيوندد و يکي از پيامدهاي هدر رفت خاک به شمار مي رود. ايران يکي از هفت کشور آسيايي است که بيشترين ميزان هدررفت خاک را دارد. 20 درصد کاهش قابليت توليد محصول نيز يکي ديگر از پيامدهاي اتلاف منابع خاک در کشور به شمار مي آيد.

در راستاي دستيابي به مديريت پايدار منابع خاک و جلوگيري از اتلاف آن دو استراتژي عمده وجود دارد: 1- احيا خاک ها و اکوسيستم هاي تخريب شده 2- بکارگيري تکنولوژي هاي کشاورزي سازگار و بهسازي آن ها. به منظور نيل به اين استراتژي ها برخي راهکارهاي عملي عبارتند از:

الف- جنگل کاري و مديريت پوشش هاي گياهي

ب- احيا خاک هاي شور، فاقد مواد مغذي و آلوده

ج- توسعه روش ها و سيستم هاي مناسب شخم مثل شخم حفاظتي، بکار گيري مالچ ها و ديگر بقاياي گياهي

د- مديريت تلفيقي کودها، مواد مغذي و استفاده معقولانه از آن ها

ه- استفاده از روش هاي مناسب حفاظت آب شامل آبياري قطره اي، نيمه آبي، بازيابي آب و مديريت سفره آب زير زميني و بهبود سيستم هاي زراعي/ توليدي و ….

 

توجه: جهت سفارش مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد منابع خاک کافیست از طریق تماس با ما یا "منوی ثبت سفارش" موجود در سایت اقدام نموده تا کارشناسان ما در کمتر از 30 دقیقه به شما پاسخ دهند. همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.