جلسه 4 پروپوزال نویسی: آموزش نحوه نگارش مرور ادبیات و سوابق تحقیق

جلسه 4 پروپوزال نویسی: آموزش نحوه نگارش مرور ادبیات و سوابق تحقیق

جلسه 4 پروپوزال نویسی: آموزش نحوه نگارش مرور ادبیات و سوابق تحقیق

 آموزش نحوه نگارش مرور ادبیات و سوابق تحقیق

 ما در این بخش تلاش داریم که نحوه ی نوشتن سوابق و پیشینه تحقیق را به شما کاربران عزیز آموزش دهیم. ما در این بخش به طور کلی به شما آموزش  خواهیم داد به چه مقدار منابع فارسی و لاتین  از جدیدترین سال ها و سال جاری پیشینه ی تحقیق پروپوزال قرار دهیم. ما برای شما یک فرم خام پروپوزال قرار  داده ایم. شما باید برای انجام این  بخش تحقیق هایی را که در زمینه ی فعلی رشته ی مورد نیاز شما انجام شده است را چه در زمینه ی داخلی و چه در زمینه ی خارجی  مورد مطالعه قرار دهید و در حد یک الی دو پاراگراف کاربرد اصلی آن تحقیق در زمینه ی موضوع فعلی را مورد بررسی قرار دهید. حال اگر تحقیق شما یک تحقیق فارسی است باید حداقل 10 مورد تحقیق فارسی و 10 مورد تحقیق خارجی را از جدیدترین سال ها برگزینید و در قسمت مرور سوابق فرم آن را قرار دهید. که ما برای شما از هر مورد یک الی دو تحقیق را برای شما در نظر گرفته ایم

 ما با مراجعه به موضوع مورد نظر که (ارائه رویکرد مبتنی بر الگوریتم یادگیری ترکیبی جهت تشخیص سرطان سینه است.) حال تمرکز اصلی ما اقدام به ارائه یک رویکرد بکنیم که تشخیص سرطان سینه انجام بدهد. شما باید تخفیفاتی را از سال های اخیر انجام دهید. برای بدست اوردن این تحقیقات شما با مراجعه به سایت  sivilica.com و سایت scholar google.com که مقالاتی را پیش روی شما قرار میدهد.  که ما یک مورد را از  از سایت   sivilica و یک مورد را از سایت scholar انتخاب میکنیم . همچنین شما با سرچ کردن نام نویسنده ی مقاله میتوانید مقاله ی را مورد نظر خود را مورد بررسی قرار دهید.

شما با سرچ کردن موضوع مورد نظر خود در سایت  scholar google  مقاله روی نمایشگر شما ظاهر  میشود که با یک کلیک راست  و گزینه  open new tap را انتخاب کرده که مقاله در صفحه ی مورد نظر  برای شما باز شود که به این شکل اصل مقاله را خواهید دید  و در  desktop  تحت عنوانی که میخواهید سیو میکنید. لازم به ذکر است که شما نباید تمام مطالب را از مقاله هایی که استخراج کردید کپی کنید زیرا خروجی مطلوب را به شما نمیدهد بلکه شما باید تمام دقت خود را روی موضوع اصلی بگذارید بدین صورت که کلید واژه ی اصلی را  از چکیده مقاله سرچ کنید و با اعمال تغییرات بر روی آن   این کار را پیش ببرید.یا اینکه شما بر اساس نظر خود در رابطه با موضوع تحقیق خود ، با مطالعه مقاله ای که استخراج کرده اید  یک پاراگراف در مورد آن مینویسید . شما باید بدانید که مرور سوابق دارای چندین بخش است که ما آن را برای شما شرح میدهیم. بخش اول آن شامل یک ارائه مقدمات کوتاه در مورد محتویاتی که شما میخواهید در بخش مرور ادبیات قرار دهید .بخش دوم  تشریح عامل کاربرد هر مقاله ی داخلی و خارجی  و در نهایت ایجاد یک جدول از تمامی سوابق که به شما خواهیم گفت. مورد اول در این بخش به ارائه سوابق تحقیق و پژوهش های صورت گرفته در زمینه ی تشخیص سرطان سینه پرداخته یشود ک در بخش اول آن سوابق داخلی از جدیدترین  و در بخش دو صسوابق خارجی  از سال های اخیر در زمینه ی تحقیق فعلی ارائه میگردد و در نهایت جولی از مقایسه سوابق داخلی و خارجی ارائه میدهیم که در انتهای آن خواهیم نوشت با توجه به بررسی کارهای پیشین از سوابق داخل و خارج پیرامون موضوع تحقیق فعلی مشاهده گردید. که تحقیقات ارائه شده با چالش هایی ارائه میباشد. از این رو تحقیق در این پژوهش سعی بر این داراد که از رویکرد یادگیری ماشین ترکیبی  جهت تشخیص سرطان سینه و بهبود دقت طبقه بندی استاده نماید.شایان ذکر است  نویسنده مقاله و سال مقاله را بازگو کنید و حتما مراجع را ذکر کنید این توضیحات تا اینجا در رابطه با نحوه ی نوشتن سوابق داخلی بود. حال برای قرار دادن یک منبع لاتین وارد سایت google scholar میشوید. موضوع مورد نظر را به صورت لاتین سرچ کنید  و مطالب مورد نیاز خود را که از نظر شما مطلوب است را استخراج میکنید و از آن استفاده میکنید.تنها  تفاوت این بخش با بخش های فارسی این است که رویکرد را ترجمه کنید. همچنین لازم به ذکر است که شما می باست زمان فعل ها را تغییر و از ضمیر ما استفاده نکنید. پس به طور کلی  شما برای نوشتن مرور ادبیات باید یک سری اطلاعات دپایه از جست و جوی اینترنتی را داشته باشید. که مرور ادبیات شامل سه بخش بود.

 بخش اول : نوشتن مقدمه

بخش دوم :تیترهایی تخت عنوان سوابق تحقیقی داخل و خارج مینویسد.

بخش سوم: جملات ثابت و همبستگی را دارا باشد و همچنین کشیدن جدول  و در نهایت پاراگراف معروف ما ک آن را برایشما کاربران عزیز توضیح د ادیم لازم است بدانید برای سوابق داخلی شما میتوانید از سایت sivilica google  استفاده کنید اما برای سوابق خارجی از سایت google Scholar بایداستفاده کنید.  

مطالب آموزشی

مشاهده همه مطالب