گرایش تکنولوژی

رسالت ما جلب اعتماد و رضایت شماست

 1329 بازدید
 1398/03/08

خدمات مشاوره انجام پایان نامه، پروپوزال و مقاله ارشد و دکتری | رایان تزیز در گرایش تکنولوژی

مدیریت تکنولوژی

تکنولوژی یا فناوری شیوه و شگرد ساخت و کاربرد ابزار، دستگاه‌ها، ماده‌ها و فرایندهایی است که معضل های انسان را برطرف می کند به عبارتی، تکنولوژی فعالیتی انسانی است و از همین رو کهن تر از دانش و مهندسی است.

Technology از دو لغت یونانی techne و logia تشکیل شده‌ است که اولی به معنی هنر و دومی به معنی علم و دانش است.

استفاده از اصطلاح تکنولوژی به میزان قابل توجهی بیش از ۲۰۰ سال گذشته تغییر کرده زیرا قبل از قرن بیستم این اصطلاح در زبان انگلیسی نیز غیر معمول بود و معمولا به توصیف و یا مطالعه هنرهای سودمند اشاره داشت. این اصطلاح اغلب به آموزش های فنی، در موسسه تکنولوژی ماساچوست متصل است. اما تکنولوژی با مفهوم امروزی با انقلاب تکنولوژی دوم افزایش یافت.

سازمان ملل متحد، تکنولوژی را به عنوان مجموعه اطلاعات، مهارتها، روش ها و ابزار لازم برای ساختتن محصولات مورد نیاز و کاربرد آنها و یا تامین خدمات مفید و مورد نیاز پذیرفته است.

از منظر فن سالاران، تکنولوژی ابزار یا فرآیندی است که برای ساختن محصولات بهتر به کار گرفته می شود. اما از نظر اهل علم، تکنولوژی محصول نهایی تحقیقات یا همان دانش فنی و اطلاعاتی است که می تواند به محصولی تجاری تبدیل شود.

تکنولوژی را می توان تمام دانش، کالاها، فرایندها، ابزارها، روش ها و سیستم هایی تعریف کرد که در جهت خلق و ساخت کالاها و ارائه خدمات به کار گرفته می شوند. تکنولوژی عبارتست از روش انجام کارها به وسیله ما. تکنولوژی ابزاری است که به وسیله آن می توانیم به اهداف خود دست یابیم. تکنولوژی، اجرای عملی دانش است، ابزاری است که به کمک تلاش و سعی آدمی می آید.

تکنولوژی چیزهای بسیار بیش تری از ماشین را در بر می گیرد. چند هویت تکنولوژیک دیگر غیر از سخت افزار وجود دارد که از جمله به نرم افزار و مهارت های انسانی می توان اشاره کرد. زلنی (۱۹۸۶) این مطلب را با بیان اینکه هر تکنولوژی از سه جزء وابسته به یکدیگر ، با هم تعیین کننده و به یک اندازه مهم تشکیل می شود، آشکار و برجسته کرد:

سخت افزار: ساختار فیزیکی و آرایش منطقی تجهیزات یا ماشین آلاتی که قرار است برای انجام وظایف لازم مورد استفاده قرار گیرد.

نرم افزار: دانش نحوه استفاده از سخت افزار برای انجام وظایف لازم.

مغز افزار: دلایل استفاده از تکنولوژی به شیوه ای خاص. این را می توان توجیه فنی نیز نامید.

علاوه بر سه جزء فوق جزء چهارمی را نیز می باید به طور مستقل مورد توجه و بررسی قرار داد، زیرا این جزء تمام سطوح موفقیت های تکنولوژیک را در بر می گیرد:

دانش فنی: دانش یا مهارت فنی فراگرفته شده یا کسب شده درباره نحوه انجام درست کارها.دانش فنی می تواند نتیجه تجربه، انتقال دانش یا تمرین عملی باشد.

 

مشاوره پایان نامه ارشد و دکتری رشته مدیریت تکنولوژی

 از مهمترین مزایای موسسه "رایان پژوهان پارسه"، ارتباط مستقیم دانشجو با محقق است. بر خلاف کلیه موسسات فعال در زمینه مشاوره و آموزش پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، این موسسه دانشجوی محترم را به صورت مستقیم به استاد متصل می نماید. کلیه سوالات دانشجویان بدون واسطه موسسه و در هر ساعتی از شبانه روز توسط محققین رشته مدیریت تکنولوژی از برترین دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای کشور، پاسخ داده می شود.

انجام پایان نامه و طرح تحقیق دوره کارشناسی ارشد و دکتری امری زمانبر و بسیار مهم در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته مدیریت تکنولوژی می باشد. برای بسیاری از دانشجویان و اساتید رشته مدیریت تکنولوژی، ارائه موضوعات در این سطح همواره چالش بر انگیز است. رشته مدیریت تکنولوژی یکی از رشته های مهم مدیریت  است که در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است. مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت تکنولوژی از این رو دپارتمان پژوهشی علوم مدیریت  "رایان پژوهان پارسه" با به کارگیری اساتید مجرب، متعهد و متخصص خدمات مشاوره و آموزش انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری مدیریت تکنولوژی را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد.

 

توجه : جهت سفارش مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری رشته مدیریت تکنولوژی کافیست از طریق تماس با ما یا "منوی ثبت سفارش" موجود در سایت اقدام نموده تا کارشناسان ما در کمتر از 30 دقیقه به شما پاسخ دهند.

همین حالا با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.