جلسه 1 پروپوزال نویسی: آموزش انتخاب مقاله پایه و تعیین موضوع پروپوزال

جلسه 1 پروپوزال نویسی: آموزش انتخاب مقاله پایه و تعیین موضوع پروپوزال

جلسه 1 پروپوزال نویسی: آموزش انتخاب مقاله پایه و تعیین موضوع پروپوزال

آموزش انتخاب مقاله پایه و تعیین موضوع پروپوزال

امروزه یکی از سردرگمی ها میان دانشجویان برای نوشتن پروپوزال عنوان تحقیق میباشد. که منجر میشود از پژوهشگرها کمک بگیرند یا با اعمال فشار بر روی اساتید خود روند کار پیش ببرند. ما در این بخش با ذکر نکاتی به شما دانشجویان عزیز می آوریم که چگونه با این چالش برخورد کنید. مسئله برای طرح تحقیق این است که یا یک ایده جدید را مطرح کنید یا روش هایی که قبلا در جهت یک فرایند ارائه شده را بهبود ببخشید که شما دانشجویان عزیز با تمرکز و دقت بر روی این دو نکته ی ذکر شده میتوانید به ایجاد پروژه ی خود دست یابیید با ما همراه باشید.
مرحله ی اول برای حل چالش عنوان تحقیق: شما باید بدانید که حیطه ی فعالیت شما در چه زمینه ای است و به طور دقیق رشته ی مورد نظر را انتخاب کنید ما به طور تصادفی برای شما کاربران عزیز رشته ی کامپیوتر را که از زیر شاخه هاب رشته های فنی مهندسی میباشد در نظر گرفته ایم و مورد بحث قرار می دهیم:
هنگامی که استاد از شما درخواست کند که یک موضوع تحقیقاتی برای پروپوزال و پایان نامه ی خود تعیین کنید چه در سطح ارشد و چه در سطح دکتری. ما در این بخش مطالب را به صورتی جمع آوری کرده ایم که شما کاربران بتوانید چه درسطح ارشد و چه در سطح دکتری استفاده کنید. پس طبق گفته های قبل ، اولین گام تعیین حیطه ی کلی فعالیت شما میباشد  بدین صورت که شما باید در رشته ی خود به چه بخشی از آن علاقه ی بیشتری دارید برای مثال در رشته ی کامپیوتر عده ای ترجیح میدهند به انتخاب  NETWORK روی آورند،  برخی رایانش ابر و ... انتخاب میکنند.
 پس از انتخاب حیطه ی اصلی شما میتوانید  تمام تمرکر و دقت  خود را بر روی رشته ی انتخابی  بگذارید و تمام  چالش های رشته ی خود را مورد بررسی قرار دهید. شما پس از انتخاب  رشته ی مورد علاقه ی خود اگر اطلاعات کافی نسبت به زیرشاخه های آن ندارید کافی است در گوگل به عنوان مثال زیر شاخه های داده کاوی در رشته کامپیوتر سرچ کنید. که شما قادر به درک داده کاوی و چالش آن هستید. 
یک سایت خوب برای بدست آوردن اطلاعات در مورد داده کاوی NUBLEARNING میباشد که شما میتوانید به آن رجوع کنید. به عنوان مثال مسئله اصلی ما کاربرد های داده کاوی میباشد. پس ما تا این قسمت ابتدا  بحث حیطه را مشخص کردیم اکنون در مرحله دوم می خواهیم یک علم تقریبا مختصر در رابطه با داده کاوی و کاربردهای آن بدست آوریم مثلا کاربرد داده کاوی در بهبود مدیریت ارتباط با مشتری که در اصطلاح گویند CRM یا همچنین داده کاوی در بسیاری از مسائل دیگرما در اینجا بحث در زمینه ی داده کاوی در زمینه ی پزشکی را ادامه میدهیم اما به طور کلی بحث را به این موضوع اختصاص نمی دهیم زیرا که نیت ما در انجام این پروژه راهنمایی شما در تمام  رشته ها  میباشد که بتوانید به هدف مورد نظر برسید. لازم به ذکر است که ما تا الان از یک مبحث سطح بالا یا همان دید کلی که که داده کاوی بود به زیر مجموعه های آن یعنی داده کاوی در زمینه ی پزشکی پیش بردیم  با اندکی سرچ در گوگل شما خواهید دید داده کاوی از طریق پزشکی  ما را مواجه با علم داده کاوی میکند که هدف آن اکتشاف دانش های است که به صورت مستقیم قابل  استخراج نیستند. یا دانش هایی از یک مجموعه ی داده است که به راحتی با یک تحلیل سطحی نمیتوانیم آن دانش را استخراج کنیم. با یک تحقیق سطحی  در اینترنت شما خواهید دید  که کاربرد داده کاوی  در تشخیص سرطان چیست؟ 
پس  برای یادآوری دوباره ذکر میکنیم که بحث ما با داده کاوی شروع شد و سپس بحث را گسترش دادیم  با تحقیق کلی تر به داده کاوی در بخش پزشکی رسیدیم و با اندکی کاوش بیشتر به بحث داده کاوی در زمینه ی پزشکی  در تشخیص سرطان رسیدیم . برای مثال : برای سرچ کردن در اینترنت بدین صورت  میتوانیم سرچ کنید( مقاله ی تکنیک های تشخیص سرطان سینه با استفاده از داده کاوی، یا همان تشخیص سرطان سینه، چشم، معده و ...با استفاده از داده کاوی و...) شما میتوانید با اندکی زیرکی در اینترنت سرچ کنید ارایه یک رویکرد مبتنی بر داده کاوی جهت تشخیص سرطان سینه . ما در اینجا به عنوان مثال  سرطان سینه را که یک بحث  بسیار عمومی میباشد و روی آن بسیار کار شده است را انتخاب میکنیم. ما تا اینجا4 موضوع بحث را انتخاب کرده ایم.  و استاد از شما میخواهد که همراه با موضوع انتخابی 1یا 2 مقاله بیس را از سال های جدید مثلا 2019 -2018  مقاله مبحثی را از سایت هایی معتبر مثل Elsevier و ...در زمینه موضوع که شما تعیین کردید برگزینید و به استاد ارائه دهید. شما میتوانید با اندکی تحقیق در اینترنت میتوانید یک موضوع پرکاربرد و چالش برانگیز را برگزینید و ادامه دهید. حال اگر مقاله ی شما نیاز به ترجمه داشت شما میتوانید  با سرچ کردن در Google translate این کار را انجام دهید.{ ما در سایت رایان تزیز مبحثی را برای شما ارائه کردیم  تحت عنوان آموزش نحوه ی جست و جوی مقالات  فارسی در Google Scholar که شامل یک ویدیو 17 دقیقه ای میباشد که با هزینه بسیار پایین شما میتوانید آن را خریداری بفرمایید و به طور کامل از آن استفاده کنید.} شما با ورود به سایت Google scholar.com موضوع خود را به صورت فارسی وارد کنید و سرچ کنید که ما همچنین ویدیو آموزشی این بخش را در سایت برای کاربران قرار داده ایم. در بخشی از پروپوزال ها نحوه ی استفاده  از مترها قید شده است که از چه روشی استفاده کرده اند شما میتوانید با مطالعه ی آن یک پیش زمینه در ذهن خود ایجاد کنید و روش های جدیدتری انتخاب کنید و مقاله ی انتخابی را بهبود دهید. حال اگر مقاله ی انتخابی شما از اعتبار خاصی برخوردار نباشد شما کافیست که مجدا موضوع را درسایت Science direct جستجو کنید و آن را دریافت کنید.
برای دانلود رایگان این مقالات  کافی است آدرس مقاله را در سایت Free Paper Me وارد کنید و مراحل را انجام دهید و مقاله را دریافت کنید .
حال برای تکمیل کار خود موضوع انتخابی را به صورت کلی تر در اینترنت سرچ میکنید. و مقالات هایی را که استخراج کردی در کنار هم قرار میدهید و به استاد ارائه می دهید. هنگامی که تایید شد توسط شما ، شما اولین گام را انتخاب می کنید و در فرم پروپوزال قرار میدهید که ما برای شما این فرم را قرار داده ایم.

 

پیش نمایش و دانلود فیلم کمک آموزشی:

جلسه 1: آموزش انتخاب مقاله پایه و تعیین موضوع پروپوزال

در این جلسه از بسته آموزشی پروپوزال نویسی نحوه انتخاب مقاله پایه و تعیین موضوع پروپوزال آموزش داده شده است. میتوانید جهت خرید این پکیج آموزشی از طریق پرداخت آنلاین اقدام نمایید.
مطالب آموزشی

مشاهده همه مطالب